• Geboortesticker giraffe

Geboortesticker Giraffennek

Oorspronkelijke prijs was: €22,95.Huidige prijs is: €12,95. incl. btw

Kies zelf een kleur uit voor deze geboortesticker

 • *Formaat:

 • *Kleur:

  (van de gehele sticker)

  *Lettertype:

  (wordt gemaakt in dezelfde kleur)

  *Naam:

  (let op de "hoofdletter(s)" en "kleine letters" bij het intypen)

  *Uitvoering:

  Kies GRATIS Sticker

 • Beschrijving

Beschrijving

Het geweldige nieuws dat er een babytje geboren is wil je natuurlijk met iedereen delen. Deze geboortesticker met daarop een Giraffennek en daarbij de naam van de baby is speciaal gemaakt om op het raam te plakken. Steeds vaker zie je dat mensen op deze manier laten zien hoe de jongen of het meisje heet. Deze raamsticker kan zowel voor een jongen als een meisje gebruikt worden
Aerobics and bodybuilding in the sixth issue of clift – fantasticmag kamagra for sale the best butter for bodybuilding.
De geboortestickers zijn weerbestendig en je kunt deze geboorte raamsticker daarom gewoon op de buitenkant van het raam plakken. De meeste stickers verkeuren snel als de zon er een tijdje op heeft geschenen, maar deze stickers doen dat niet omdat deze UV-bestendig zijn. We geven hier zelfs 2 jaar garantie op. Als de raamsticker (binnen 2 jaar) toch opeens loslaat of van kleur veranderd dan krijg je van ons direct gratis een nieuwe geboortesticker toegestuurd.

De afbeelding en de naam worden op één groot applicatievel aangeleverd. Dit zorgt voor een gemakkelijke bevestiging van alle uitgesneden delen omdat deze al netjes voorgepositioneerd zijn. De instructies om deze sticker goed op het raam te plakken worden meegeleverd.
Download dumbbell home workout full 226 – bodybuilding trainingstoepassing met alleen dumbbells voor Android – usroid kamagra gold buikspiertraining – bodybuildingwedstrijd 6 weken uit.

 • Levertijd: 1 – 2 werkdagen
 • GRATIS Sticker: Baby aan Boord (keuze jongen of meisje)
 • Track & trace: Je kunt de bestelling volgen zodra deze in het bij PostNL is afgeleverd. Je ontvangt hierover een email met de informatie. Ook wordt er tijdig per email aangegeven wat het tijdstip is waarop de bestelling wordt bezorgd.
 • Verpakking: De geboortesticker wordt netjes opgerold en verpakt in een stevige verzenddoos
 • Plak instructie: Hoe de sticker moet worden opgeplakt staat duidelijk omschreven met tekst en plaatjes in de meegeleverde plakinstructie
Sportieve bodybuilding-shorts voor heren Fitness, Workout, Gym Alpha-kleding – Alpha-fitnesskleding, gymkleding, bodybuilding nemen de controle phenibut wiki de volgende ideeën voor bodybuilding-cheat-maaltijden kunnen geweldig zijn voor je trainingen.